Madame Tussauds: Van Londen naar Sydney onderweg naar Tokyo en dan AMSTERDAM in juni!

Wednesday, 5 February 2014

Alle vijf leden van One Direction komen naar Amsterdam, en ze blijven ook nog eens heel lang!
Alleen niet in levende lijve, maar wel in was.....
Na Londen, New York, Sydney en Tokyo zijn ze begin juni voor drie maanden in Madame Tussaud, in Amsterdam te bewonderen zijn, waarna ze weer verder gaan op hun Tussauds wereldtournee.
Volgens Annemiek Dolfin van Madame Tussaud zijn ze bedolven onder aanvragen voor de beelden van One Direction. "De jongens staan al ruim een jaar bovenaan de lijst van meest gevraagde persoonlijkheden. We zijn dan ook erg verheugd dat we aan de wens van de Nederlandse fans tegemoet kunnen komen en dat ze na een internationale tournee van een jaar weer in Europa te zien zijn."
Honderden metingen
Louis, Liam, Harry, Zayn en Niall zijn vanaf het begin betrokken geweest bij hun beelden. In totaal hebben ze twee keer geposeerd waarbij honderden metingen zijn verricht en veel foto’s zijn gemaakt. Ze hebben zelf ook meegedacht over de stijl van hun beelden.

De beelden zijn in vier maanden tijd tot stand gekomen. De jongens zitten op een bank, waarbij de fans naast hen kunnen gaan zitten. Ze zijn van 3 juni tot eind augustus in Amsterdam te bewonderen.  
Bron: #1 #2 

0 comments:

Post a Comment