1D Street Team NL - LOGO COMPETITION

Monday, 3 February 2014
Hey hoi hallo!
We zullen jullie een beetje informeren over hoe 1DstreetteamNL ontstaan is.
1DstreetteamNL is opgericht in het begin van 2011 door: Vera, Iris, Cecile en Manon. We zijn elkaar tegengekomen op Hyves en besloten om samen een twitteraccount op te richten en vanaf daar is het balletje gaan rollen. Na veel promotie en fans informatie geven kregen we steeds meer volgers op twitter en werden we steeds groter.
Nu ongeveer 3 jaar later zijn we nog steeds met 4 meiden: Vera, Sylvana, Vivian en Manon en zijn we zo’n 40.000 volgers rijker. Elke dag zijn wij nog trots op wat we als Nederlandse fans hebben kunnen bereiken aangezien we een klein kikkerlandje zijn. En dat hadden we niet kunnen doen zonder jullie hulp. We zijn namelijk met z’n allen het Nederlandse Street Team.

Waarom vertellen wij jullie dit?
Als je ons al lang volgt op twitter weet je dat we vanaf het begin al het zelfde logo hebben. Het is het begin van 2014 en we willen graag een nieuw verfrissend imago neerzetten. Met daaraan de vraag gekoppeld; hoe zien jullie 1DstreetteamNL?

Wat?
Wij zijn dus op zoek naar een nieuw logo, en willen jullie als 1D fans hierbij betrekken.
Hoe kun je meedoen:
Stuur jouw ontwerp op naar onedirectionholland@gmail.commet als onderwerp “STREETTEAM LOGO”. Vermeld in deze mail ook je twitternaam.

Je kunt tot 1 maart 12:00 s ’middags jouw ontwerp insturen, en op 2 maart zullen wij hieruit 3 keuzes maken die we vervolgens in een poll online zetten.
Jullie als fans maken dus de laatste beslissing wat ons nieuw logo wordt.

Jullie doen dit niet voor niks natuurlijk, je kunt hierbij een prijs winnen! Wat dat precies is maken we bekend als we de poll online hebben gezet.

Liefs,

1D Street Team NL

0 comments:

Post a Comment